Nieuws

13 juli 2023
Zomermuseumdagen met kinderpodcast brandweer

De zomermuseumdagen gaan op woensdag 19 juli van start op het voorterrein van kasteel de Oosterhof aan de Kasteellaan 1 in Rijssen. De toegang tot de activiteiten op het voorterrein van 11.00 tot 16.00 uur is gratis. Het..

Lees meer
24 augustus 2022
Brandweerdagen 27 juli en 24 augustus

Vandaag kan je je verkleden als brandweerman/vrouw, spuiten met water en nog heel veel meer tijdens de Zomermuseumdagen bij de Oosterhof. Bij de Rijssense Musea zijn ook dit jaar weer in de zomervakantie diverse activiteiten. Onder de titel..

Lees meer
12 juni 2022
Open Dag Brandweer en Brandweermuseum Rijssen

Hulpdiensten massaal aanwezig, maar geen paniek: het Brandweermuseum in Rijssen heeft een open dag Wie zaterdag het Brandweermuseum aan de Kasteellaan in Rijssen passeert moet niet schrikken: er staan weliswaar veel brandweerwagens, ambulances en politieauto’s, maar er is..

Lees meer
29 mei 2022
Open dag Internationaal Brandweermuseum

Het Internationaal Brandweermuseum Rijssen pakt zaterdag 11 juni breed uit met een spectaculaire dag om en in het Brandweermuseum aan de Kasteellaan. Aanleiding is het 25-jarig bestaan van het Internationaal Brandweermuseum Rijssen. Om 10.00 uur wethouders Beens en..

Lees meer