Nieuws

14 december 2023
Prijsuitreiking Brandweermuseum door de burgemeester

Zaterdagmiddag 2 december was er de prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd Brandweermuseum van de Winter-Fair 2023, in het koetshuis van kasteel de Oosterhof. Burgemeester van Houdt heeft de prijzen uitgereikt samen met Ineke Kleinjan, zij had met Nieke Rietman de..

Lees meer
08 november 2023
Kleurplaatwedstrijd Brandweermuseum

Het brandweermuseum organiseert een kleurplaatwedstrijd tijdens de Winterfair op 17  en 18 november 2023. De kleurplaten zijn verkrijgbaar voor alle kinderen die een ritje met de brandweerwagen maken. Er zijn drie verschillende kleurplaten, voor drie leeftijdsgroepen een andere..

Lees meer
13 juli 2023
Zomermuseumdagen met kinderpodcast brandweer

De zomermuseumdagen gaan op woensdag 19 juli van start op het voorterrein van kasteel de Oosterhof aan de Kasteellaan 1 in Rijssen. De toegang tot de activiteiten op het voorterrein van 11.00 tot 16.00 uur is gratis. Het..

Lees meer
24 augustus 2022
Brandweerdagen 27 juli en 24 augustus

Vandaag kan je je verkleden als brandweerman/vrouw, spuiten met water en nog heel veel meer tijdens de Zomermuseumdagen bij de Oosterhof. Bij de Rijssense Musea zijn ook dit jaar weer in de zomervakantie diverse activiteiten. Onder de titel..

Lees meer