Kleurplaatwedstrijd Brandweermuseum

Het brandweermuseum organiseert een kleurplaatwedstrijd tijdens de Winterfair op 17  en 18 november 2023. De kleurplaten zijn verkrijgbaar voor alle kinderen die een ritje met de brandweerwagen maken. Er zijn drie verschillende kleurplaten, voor drie leeftijdsgroepen een andere kleurplaat. Groep 1 in de leeftijd van 4 tot 6 jaar, groep 2 in de leeftijd van 7 tot 9 jaar en in de derde groep de leeftijd van 10 tot 12 jaar. Voor vrijdag 24 november kunnen de kleurplaten ingeleverd worden bij het brandweermuseum: Kasteel de Oosterhof aan de Kasteellaan 1 in Rijssen.

Een vakkundige jury onder leiding van Ineke Kleinjan zal de kleurplaten beoordelen in de drie leeftijdscategorieën. Voor elke leeftijdsgroep zijn er drie prijzen te verdelen. Alle winnaars krijgen op donderdag 30 november 2023 bericht en worden dan ook met hun ouders uitgenodigd op zaterdagmiddag 2 december a.s. om hun prijs in ontvangst te nemen. De prijsuitreiking wordt gedaan door …? Dat is nog geheim!

Op 28, 29 en 30 december is er WINTER WONDERLAND in het centrum van Rijssen. De brandweerwagen staat dan weer op het Schild voor een mooie rondrit. Kom je ook?

DE WEEK VAN RIJSSEN
8 nov 2023